Logo

Indiske frikadeller i yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g lammefars
1 æg
1 spsk Maizena
1 lilleløg
1 fed hvidløg
1 cm frisk ingefær
1 lillechilipeber
1 tsk stødt koriander
1/2 tsk spidskommen
salt
olie til stegning
1/4 l yoghurt naturel

Skræl ingefær, pil løg og hvidløg. Del chilien på langs og fjern kernerne.
Hak det hele meget fint.
Rør kødet med æg, Maizena, løg og krydderier. Stil det koldt 1/2 times tid.
Form kødet til små frikadeller på størrelse med valnødder og steg dem i olie.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spaghetti aglio olioEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkun grillspid med kinesisk sur/sød sauce og risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt sandart med kartoffelskæl og gul bedemos˜Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1...
• SolbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os