Logo

Indiske frikadeller i yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g lammefars
1 æg
1 spsk Maizena
1 lilleløg
1 fed hvidløg
1 cm frisk ingefær
1 lillechilipeber
1 tsk stødt koriander
½ tsk spidskommen
salt
olie til stegning
¼ l yoghurt naturel

Skræl ingefær, pil løg og hvidløg. Del chilien på langs og fjern kernerne.
Hak det hele meget fint.
Rør kødet med æg, Maizena, løg og krydderier. Stil det koldt ½ times tid.
Form kødet til små frikadeller på størrelse med valnødder og steg dem i olie.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?