Logo

Indonesisk gratineret kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor eller 2 små stegt kylling
1 grøn peber
4 bananer
12 l. piskefløde
2 tsk karry
1 spsk samba oelek
1 tsk salt
1 dl mango chutney
2 fed hvidløg
 
Skindet tages af kyllingen og kødet skæres i mundstykke størrelser og
lægges i smurt ovnfast fad.
Bananerne skæret i skiver og peberfrugten i små tern og lægges ovenpå
kyllingen.
Fløden piskes til let skum og tilsættes sambal oelek, mango chutney og
presset hvidløg samt karry og smages til med lidt salt.
Sættes i 225ºC varm oven i 20-25 min.
Serveres med løse ris, helst vilde ris.
 
Tips: Sådan som retten tilberedes kan børn godt være med, det er kun hvis man kommer mere karry, mango chutney eller sambal oelek, at det bliver for stærkt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med hakket oksekødHvis du vil lave en kødpizza så prøv denne opskrift på pizza med hakket oksekød. Pizzaen...
• Grill forel med parmaskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristet makrel med grapeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pistaciefromage med bærsauce og creme de cassisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os