Logo

Ingefær-koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ingefær-koteletter


#

4 magre svinekoteletter

½ tsk stødt ingefær

500 g kartofler

1 løg

1 æble

smør eller margarine

salt og peber

syltet ingefær til pynt

Tilbehør: kogte, grønne bønner

*


Gnid koteletterne med ingefær.

Skær de skrællede kartofler, løg og æble i små terninger.

Brun først koteletterne i smør eller margarine, tag dem op og kom mere fedtstof på panden.

Tilsæt kartoffelblandingen og svits det i 5 minutter - vend det hele tiden.

Drys med salt og peber og fordel blandingen i ildfast fad.

Dæk med låg eller alufolie og sæt det i 225°C varm ovn i ½ time.

Læg koteletterne over og dæk igen med låg.

Stil fadet tilbage i ovnen i endnu ca. 20 minutter.

Pynt ved serveringen med syltet ingefær og server kogte, grønne bønner til retten.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her