Logo

Ingefærkylling med hindbærkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg frilandskylling (evt. unghane)
2 knuste fed hvidløg
2,5 cm stykke frisk ingefær skåret i skiver
2 tsk chiliolie
hønsebouillon efter behov
 
Hindbærkompot:
2 spsk olivenolie
2 finthakkede rødløg
1 knust fed hvidløg
1 tsk sennepskorn letknust
1 laurbærblad
1 spsk chilipulver
1 spsk eddike
250 g tomater uden skind og kerner
250 g hindbær
salt
 
Tilbehør: Cous-cous
 
Kyllingeskindet ridses med passende afstand og "fores" med hvidløg- og ingefærstykker.
Pensl kyllingen med lidt chiliolie.
Sæt kyllingen i en bradepande og tilsæt hønsebouillon, ca. 5 cm. Kyllingen steges ved 200ºC i ca. 80-90 min.
 
Sauce; varm olivenolien op, tilsæt løg og lad dem blive gyldne.
Tilsæt hvidløg, sennepskorn, laurbærblade, chilipulver, salt og eddike og lad det koge lidt ind.
Tilføj tomater og hindbær og kog nu under svag varme i ca. 60 min.
Tag laurbærbladet op.
Kompotten hældes i foodprocessor og pureres groft.
Tag den færdigstegte kylling ud af ovnen og server med kompot og cous-cous.
 
Tips: cous-cous kan smages til med lidt chiliolie, mynte, hvidløg og vaniljekorn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her