Logo

Iowa Chops

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 tykke - meget tykke - svinekoteletter

Fyld:
1,5 dl majs i hele kerner (fra dåse siger originalen)
1 dl brødkrumme
1 spsk hakket persille
Finthakket salvie - ca. 1 tsk
1 spsk fint hakket løg
1,5 dl æbler, skrællede og skåret i små tern
Majsolie til stegning

Glasering:
5 spsk honning
4-5 spsk mild sennep
1/2 tsk tørret rosmarin

Skær en dyb lomme i hver kotelet.
Bland ingredienserne til fyldet, væd det med en anelse vand eller mælk, smag til med salt og peber og læg det i koteletterne.
Brug et par kødnåle til at holde sammen på det.
Koteletterne brunes godt på begge sider på panden i olie, lægges i ovnfast fad og steger færdige i ovnen ved 180°C - ca. 4o minutter.
Pisk honning, sennep, rosmarin, salt og peber sammen og brug det til at
pensle kødet med flere gange under stegningen i ovnen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødspætteruller med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hel kylling med rabarberkompot og nye ­kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkesteg med trøflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande med abrikossauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os