Logo

Irsk stuvning med lammebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Irsk stuvning med lammebryst

 

1 kg lammebryst

1 kg melede kartofler

3 løg (ca. 200 g )

250 g gulerødder

3 laurbærblade

6 hvide peberkorn

1 tsk salt

5 dl bouillon (terning+vand)

         

A. Ribbenene deles i 1 eller 2 ben.

Kartofler og løg skæres i tern, gulerødderne skæres i skiver.

B. Kød og grønsager lægges lagvis i en tykbundet gryde sammen med salt, peberkorn og laurbærblade.

Bouillon hældes ved.
Småkoger under låg ca. 1 ½ time til kødet er meget mørt og grønsagerne er kogt lidt ud.
Pynt med hakket persille ved serveringen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her