
Pr. person:
1 italiensk bolle 
1 spsk Buko Frisk med pikante urter 
1 skive røget skinke (ca. 15 g) 
3 radiser 
2 sorte oliven uden sten 
1 tsk pinjekerner 
Tilbehør: melon i både 
 
Lun evt. bollen og flæk den. 
Smør bollen med friskosten. 
Fyld bollen med skinke samt radise- og olivenskiver. 
Drys pinjekernerne over og luk bollen.
 
Energiindhold for een bolle: 2280 kJ
Energifordeling: Protein: 14%, Kulhydrat: 63%, Fedt: 23% 
Fryseegnet: Nej, Tilberedningstid: 15 min 
 

Salat med kyllingelever 
2 spsk friskpresset citronsaft 
1 spsk vand 
2 tsk sukker 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
2 uskrællede æbler , fx coxorange eller ingridmarie (ca. 275 g) 
100 g Apetina i blok 
300 g optøede frosne kyllingelevere 
10 g smør 
½ tsk tørret timian 
¼ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
6 dl icebergsalat revet i grove stykker (ca. 100 g) 
2,5 dl kogte ris, fx basmatiris (ca. 125 g) 
3 dl majskerner fra dåse eller optøede frosne (ca. 150 g) 
Tilbehør: 120 g ristet flutes 
 
Bland citronsaft, vand, sukker, salt og peber sammen i en skål. Smag til. 
Vask og tør æblerne, skær dem i halve og fjern blomst, stilk og kernehus. 
Skær de halve æbler i tynde skiver og vend dem i dressingen.
Skær osten i tynde skiver og del hver skive i brud.
Del de dobbelte levere i 2 og rens dem for sener og hinder. 
Tør leverstykkerne. Lad smørret blive gyldent i en pande. 
Steg leverne ved jævn varme i 3 min. - vend dem af og til. 
Drys med timian, salt og peber. 
Lad de stegte kyllingelevere hvile tildækket i 5 min.
Læg icebergsalat, ris, majs og ost lagvis på tallerkener. 
Fordel først de lune kyllingelevere i salaten og dernæst æbler med dressing. 
Spis straks salat med kyllingelever sammen med ristet flute.
Hvis du ikke har en rest kogte ris, skal du koge ¾ dl ris i 1¼ dl vand tilsat lidt salt.
 
Energiindhold pr portion: 1600 kJ
Energifordeling: Protein: 23%, Kulhydrat: 48%, Fedt: 29% 
Fryseegnet: Nej, Tilberedningstid: 30 min.