Logo

Ising med bønnesalat og radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

I stedet for ising kan du anvende skrubbe eller rødspætte - det er stadig godt, og husk lige 2 gange om ugen og her hjælper bønnerne, ikk'

600 g isingfileter
1 dåse røde kidneybønner
200 g grønne bønner
1 bundt radiser
saft af 2 appelsiner
1 romainesalat
3 spsk olivenolie

Tilbehør: Groft brød

 

Skyl og afdryp de røde kidneybønner.

Kog de grønne bønner i 2 min., og lad dem dryppe af i en sigte.  

Snit salaten.

Skær radiserne i skiver.

Rør appelsinsaft med 2 spsk olivenolie, og vend med salat, de to slags bønner og radiser. 

Varm resten af olien på en slip let-pande, og steg isingfileterne ca. 2 min. på begge sider. Krydr fisken med salt og peber.

Servér med bønnesalat og groft brød.

 

Tips: I stedet for ising kan du anvende skrubbe eller rødspætte.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanin med karrysauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinemørbrad med svampe og pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krondyr deller og torskemosDer findes flere opskrifter på vildt frikadeller. Du kan bruge denne gode opskrift til alt...
• Hvid chokolademousse med solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!