1,5 kg  dyrekølle
 salt 
 peber
 
Sauce: 
100 g  ureelt dyrekød
 timian
1 skive bacon
50 g  hønsekød
50 g  smør
5 dl  kalvebouillon
 salt
 peber
 
Tilbehør: 
2 spsk  kvædegelé
5 æbler
Begynd med hachis-saucen. Det ureelle kød befries for sener og fedt. Det skæres i fine terninger og steges i lidt smør og krydres med timian, merian og tilsættes bacon skåret i små tern. 
Det hele  svitses godt igennem.
Hønsekødet køres 1 gang gennem en kødhakker og røres med blødt smør.
Kalvebouillonen hældes i gryden med bacon og dyrekødet og koges igennem. 
Det smages til med salt og peber, hvorefter det hakkede hønsekød og de 50 gr smør piskes i bouillon. 
Lad det koge ind til en passende konsistens.
Dyrekøllen brunes på alle sider i lidt smør på en pande, krydres med salt og peber og steger derefter i ovnen ca 50 minutter ved 175ºC. 
Lad den herefter hvile tildækket i 20 minutter.
Æblerne skrælles og skæres i lidt grove fileter. 
På en meget varm pande kommes først kvædegeléen og derefter æblestykkerne, som glaseres i geléen.
Kødet skæres ud og anrettes sammen med æblefileterne på varme tallerkener eller på fad. 
Hachis-saucen serveres på kande.