Logo

Italiensk oksegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g oksebov
1 1/2 l vand
2 porrer
4 gulerødder
1/4 selleri
100 g hvidkål
100 g pasta
       
Sæt kødet over i vandet og bring det langsomt i kog.
Skum suppen, tilsæt 2 tsk salt og lad det koge med låg til det er mørt i ca. 1 1/2 - 2 timer.
Porrene renses og skæres i ringe, gulerødder og selleri skælles og skæres i tern samt hvidkålen snittes fint.
Kom porrer, gulerødder, selleri og pasta i suppen og lad det koge med i ca. 15 minutter.
Tag kødet op og skær det i terninger.
Kom kødet tilbage i suppen og varm det igennem.
Gryderetten serveres i dybe tallerkener og med grovboller.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad gryde Moo ShuLad familien lave deres egne kinesiske pandekager og server dem til mørbradgryden Moo Shu
• Eksotisk kalkun i stærk kokosmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Orientalsk kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango-limemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os