½ pakke bacon eller en tyk skive hvidløgsspegepølse max 1 cm. 
1-2 løg 
1 fed hvidløg 
1 kvist frisk rosmarin 
grønsager og mængde efter eget valg fx. gulerod, broccoli, peberfrugt, 
squash, aubergine, ærter m.m. 
1 spsk  tomatpure 
2-3 spsk  rød pesto 
oregano og evt. frisk basilikum 
parmesan 
salt og peber 
250 g pasta 
 
Kog pasta al dente efter anvisning i vand med salt. 
Skyl med koldt vand for at hindre yderigere kogning. 
Svits bacon/spegepølse-tern med hvidløg, rosmarin og løgtern.
Tilsæt grønsager. 
Grove grønsager tilsættes først og steger ca. 5 min. 
Tilsæt evt. lidt vand hvis det brænder tørt. 
Lettere grønsager tilsættes.
Tomatpure og pesto tilsættes og det blandes godt. 
Oregano, salt og peber tilsættes efter smag. 
Pastaen vendes i og steger med et par minutter. 
Evt. basilikum hakkes og vendes i. 
Riv god parmesan over retten og server.
  
Tips: Kan spises som hovedret med godt brød til eller kold til frokost. Nem at have med i en boks i tasken. Tager ikke mere end et kvarter at lave.