Logo

Italiensk pastaret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ pakke bacon eller en tyk skive hvidløgsspegepølse max 1 cm.
1-2 løg
1 fed hvidløg
1 kvist frisk rosmarin
grønsager og mængde efter eget valg fx. gulerod, broccoli, peberfrugt,
squash, aubergine, ærter m.m.
1 spsk tomatpure
2-3 spsk rød pesto
oregano og evt. frisk basilikum
parmesan
salt og peber
250 g pasta
 
Kog pasta al dente efter anvisning i vand med salt.
Skyl med koldt vand for at hindre yderigere kogning.
Svits bacon/spegepølse-tern med hvidløg, rosmarin og løgtern.
Tilsæt grønsager.
Grove grønsager tilsættes først og steger ca. 5 min.
Tilsæt evt. lidt vand hvis det brænder tørt.
Lettere grønsager tilsættes.
Tomatpure og pesto tilsættes og det blandes godt.
Oregano, salt og peber tilsættes efter smag.
Pastaen vendes i og steger med et par minutter.
Evt. basilikum hakkes og vendes i.
Riv god parmesan over retten og server.
 
Tips: Kan spises som hovedret med godt brød til eller kold til frokost. Nem at have med i en boks i tasken. Tager ikke mere end et kvarter at lave.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her