
Stærkt krydrede pølseskiver er glimrende fyld i en pizza. Du
må ikke spare på fyldet. 
Til 1-2 pizzaer (4 personer) Tilberedningstid: ca. 10 min. 
#
4-6 store tomater
1 rød og 1 grøn peberfrugt
1 stort løg 
2-3 spsk olivenolie 
200 g stærkt krydret italiensk pølse eller spegepølse 
1 lille ds ansjosfileter 
150 g mozzarella ost eller 4 dl mild, reven ost 
8 fyldte oliven 
oregano, basilikum og/eller timian, ca. ¼ tsk af hver 
*
1. Skær tomaterne i skiver. 
Rens peberfrugterne, fjern kernerne og skær frugten i fine
strimler. 
Hak løget fint. 
2. Svits løget i 1 spsk olie. 
3. Fordel tomatskiver, løg, peber strimler, pølseskiver og
halve ansjosfileter på pizzabunden(e). 
4. Skær osten i tynde skiver, der fordeles over hele
overfladen. 
Drys skiver af oliven over og dryp hver pizza med 1 spsk
olie. 
Drys med krydderier.