Logo

Italiensk pizzafyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Italiensk pizzafyld


Stærkt krydrede pølseskiver er glimrende fyld i en pizza. Du må ikke spare på fyldet.

Til 1-2 pizzaer (4 personer) Tilberedningstid: ca. 10 min.

#

4-6 store tomater

1 rød og 1 grøn peberfrugt

1 stort løg

2-3 spsk olivenolie

200 g stærkt krydret italiensk pølse eller spegepølse

1 lille ds ansjosfileter

150 g mozzarella ost eller 4 dl mild, reven ost

8 fyldte oliven

oregano, basilikum og/eller timian, ca. ¼ tsk af hver

*

1. Skær tomaterne i skiver.

Rens peberfrugterne, fjern kernerne og skær frugten i fine strimler.

Hak løget fint.

2. Svits løget i 1 spsk olie.

3. Fordel tomatskiver, løg, peber strimler, pølseskiver og halve ansjosfileter på pizzabunden(e).

4. Skær osten i tynde skiver, der fordeles over hele overfladen.

Drys skiver af oliven over og dryp hver pizza med 1 spsk olie.

Drys med krydderier.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelpizza med løg og gedeostHvis du vil prøve en anderledes og spændende pizza til aftensmaden eller måske til dine...
• Klassisk pizzaSurt vejr, sur stemning og dårligt humør. Hvad med at redde familiens aften? Bliv dagens...
• Pizza med græskar og tomaterPrøv en anderledes pizza bagt med en blød creme af græskar
• Jordbærkage med rå jordbærmarengsEn skøn luftig lagkage med et strejf af citrus er her lagt sammen med en rå jordbærmarengs
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os