Logo

Jægerpande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinketournedos, 3 cm tykke bøffer/skiver af mørbrad, se Tips
1 pakke bacon i skiver (1 skive bindes om hver T, resten skæres i tern)
1 ½ dåsecocktailpølser 
1 fed hvidløg, eller efter smag
1 ds tomatpuré
3 dl letmælk
2 spsk cremefraiche 18 %.
1 ½ tsk paprika 
salt og peber
vindruer, stenløse (tilsættes først til sidst)
 
Tournedos, bacon og knust hvidløg brunes.
Tomatpuré, krydderier, mælk tilsættes.
Det hele simrer, under låg, i ca.  ½ time.
cremefraiche tilsættes, retten jævnes og smages til.
Cocktailpølser og vindruer tilsættes og retten koges op en sidste gang
Server med ris og evt. asier/drue agurker til.
 

Tips: Skinketournedos er en bøf skåret fra midten af en afpudset svinemørbrad.
Da skinketournedos er fedtfri, ombindes den med røget spæk eller bacon, til stegning på pande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her