Logo

Jægersteg - Jægerkam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Marinade:
1 løg
1 gulerod
8 enebær
1 tsk timian
1 flaske rødvin
5 knuste peberkorn
1 laurbærblad
 
750 g svinekam uden svær.
peber, salt
30 g smør
1 pakke bacon
125 g piskefløde
1 tsk johannesbær gele
 
Løg og gulerod snittes i skiver og blandes med resten af ingredienserne
til marinaden.
Kødet lægges i marinaden natten over, gerne i en plastpose.
Ved tilberedningen næste dag trykkes kødet tørt inden det krydres med
salt og peber.
Brun stegen hurtigt på en pande i smørret, inden baconen rulles omkring
og sættes fast med kødnåle.
Stegen lægges nu i et ovnfast fad i 2 dl af marinaden.
Stegen steges i ovnen ved ca. 225ºC i 1 ½ til 2 timer.
Stegen skal vendes hver halve time og mere marinade hældes evt. ved.
Til sidst bruges stegeskyen samt lidt marinade, gele og fløde til at lave
saucen med.
Serveres med rødkål, stegte æbler og kartofler
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?