Logo

Japansk sashimi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg tun
175 g kinaradise i strimler
5 forårsløg i strimler
175 g sukkerærter
8 store rejer med skal
1 spsk revet peberrod
citronbåde
1 spsk frisk revet ingefær

Fjern skind, ben og mørke dele fra fisken. Skær fileterne i skiver på tværs.
Anret fiskeskiverne på et fad med gørnsager og rejer.
Rør peberroden til en tyk pasta med lidt vand og kom det på fadet med citronbåde og ingefær.
Hver person tager peberrod og ingefær og bruger det som dip til fisk og grønsager

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her