Logo

Japansk sashimi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3/4 kg tun
175 g kinaradise i strimler
5 forårsløg i strimler
175 g sukkerærter
8 store rejer med skal
1 spsk revet peberrod
citronbåde
1 spsk frisk revet ingefær

Fjern skind, ben og mørke dele fra fisken. Skær fileterne i skiver på tværs.
Anret fiskeskiverne på et fad med gørnsager og rejer.
Rør peberroden til en tyk pasta med lidt vand og kom det på fadet med citronbåde og ingefær.
Hver person tager peberrod og ingefær og bruger det som dip til fisk og grønsager
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jerk-kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratineret spinat med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris og boller i karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pink koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!