Logo

Japansk svine-sauté med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g mager afpudset svinefilet
2 spsk olie
200 g bambusskud (fra dåse)
4 stilke bladselleri
500 g squash
2 mellemstore porrer

Marinade:
1 spsk frisk revet ingefær
1 dl soyasauce
2 spsk farin
2 spsk tør sherry eller sake

Skær kødet i meget tynde skiver (2-3 mm).
Rør marinaden sammen. Rens de friske grønsager og snit dem fint. Skær bambusskudene i strimler.
Varm olien i en wok.
Brun kødskiverne ved god varme under konstant omrøring ca. 2 minutter.
Tag kødet op.
Svits porre og bladselleri ved god varme ca. 2 minutter under konstant
omrøring.
Læg squash og bambusskud i gryden og svits 1 minut mere.
Læg kødet tilbage i gryden og hæld marinaden over.
Rør igennem og lad retten sautere nogle minutter under låg.
Servér sautéen med løse ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risttafel IndonesiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GuzicaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Seafood PastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberskum med hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os