Logo

Japanske risfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogte ris svarende til 3 dl rå ris
1 dl grahamsmel
1 dl vand
2 finthakkede løg
2 tsk salt
2 æg eller ½ dl soyamel
½ dl solsikkeolie
Tilbehør: Evt. grønsager
 
Kog risene. Derefter røres det hele sammen til en lind fars og steges som frikadeller.
Tilbehør: Smager dejligt med grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her