Logo

Kålrabi- og bondebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kålrabi
400 g oksesmåkød
1 spsk hakkede kapers
1 bdt persille
salt og peber
saften fra en citron
1 æg
 
Kålrabien skæres i småtern og koges mør i ca. 15 min.
Efter afkøling blandes den med kødet, hakket kapers og persille, pisket
æg, citronsaft og salt og peber.
Farsen formes til bøffer, som steges hårde på ydersiden, men røde indeni.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her