Logo

Kænguru i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kængurukød
1 spsk teriyakisauce
1 spsk soja
2 porrer
4 gulerødder
200 g sukkerærter
2 spsk jordnøddeolie
½ tsk chilipeber
salt
 
Skær kængurukødet i tynde strimler og lad dem marinere et par timer i blanding af teriyakisauce og soja.
Rens porrer og gulerødder og skær dem i tynde skiver.
Skær sukkerærterne i mundrette bidder.
Varm en stor wokpande op.
Kom 1 spsk af olien i og tilsæt kødet efter 30 sek.
Lynsteg kødet ved højeste varme i 1 min.
Tag kødet op.
Kom resten af olien og grønsagerne i wokken og steg det i 2 min.
Kom kødet ved og krydr med chili og salt.
Server med ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her