Logo

Kænguru med appelsin og kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 x 180 g kænguru kød
2 ½ appelsiner
20 kirsebær
5 dl tør hvidvin
1 spsk fuld vineddike
150 g smør
2 tsk fuld rørsukker
Flormelis
Salt
peber

Opvarm langsomt halvdelen af kirsebærene samt rørsukker. Tilsæt vineddike og ½ appelsin i skiver . Lad blandingen simre en tid. Når saucen er blevet tykkere sies den grundigt. Hold saucen varm. Smelt lidt smør i en dyb stegepande og steg alle kødstykker heri.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her