Logo

Kænguru med appelsin og kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 x 180 g kænguru kød
2 1/2 appelsiner
20 kirsebær
5 dl tør hvidvin
1 spsk fuld vineddike
150 g smør
2 tsk fuld rørsukker
Flormelis
Salt
peber

Opvarm langsomt halvdelen af kirsebærene samt rørsukker. Tilsæt vineddike og 1/2 appelsin i skiver . Lad blandingen simre en tid. Når saucen er blevet tykkere sies den grundigt. Hold saucen varm. Smelt lidt smør i en dyb stegepande og steg alle kødstykker heri.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Høns i aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsuppe med grillede ostebrødSkipper Skræks livret som en nem suppe. Server suppen med et drys forårsløg og knasende...
• Kalvebryst, sprængt og glaseret, med peberrod og svampeSprængt kalvebryst er noget af det bedste, der findes. Det kan være en god idé at koge et...
• Gammeldags æblekageGammeldags æblekage, som mormor serverede den, med hjemmeristet sød rasp og rigeligt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os