Logo

Kød- og risboller i tagine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kød- og risboller i tagine

200 g rundkornede ris

500 g hakket lammekød

stødt kanel, stærk paprika og stødt koriander, 1 tsk af hver

150 g smør

2 løg

1/4 tsk stødt safran

peber

1/2 l grønsagsbouillon

3 courgetter

2 røde peberfrugter

2 spsk citronsaft

 

Bland ris og hakket kød, og rør krydderierne i.

Varm smørret op på en pande.

Form små boller af kød-risblandingen med fugtige hænder, og brun dem overalt i det varme fedtstof.

Pil løgene, og hak dem.

Lad dem stege med et øjeblik sammen med bollerne.

Kom det i taginen, tilsæt safran, peber og bouillon, og lad det hele simre i ca. 40 min.

Gør courgetter og peberfrugter i stand.

Skær courgetterne i skiver og peberfrugterne i ringe.

Rør grønsager og citronsaft i 15 min før retten er færdig.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med kylling, fennikel og jordbærLet, anderledes og spændende aftensmad. Kødet bliver ekstra saftigt, når du marinerer det...
• Hornfisk i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti bologneseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Romfromage med syltede kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os