
200 g rundkornede ris 
500 g hakket lammekød 
stødt kanel, stærk paprika og stødt koriander, 1 tsk af hver 
150 g smør 
2 løg 
¼ tsk stødt safran 
peber 
½ l grønsagsbouillon 
3 courgetter 
2 røde peberfrugter 
2 spsk citronsaft 
 
Bland ris og hakket kød, og rør krydderierne i. 
Varm smørret op på en pande. 
Form små boller af kød-risblandingen med fugtige hænder, og brun dem overalt i det varme fedtstof. 
Pil løgene, og hak dem. 
Lad dem stege med et øjeblik sammen med bollerne. 
Kom det i taginen, tilsæt safran, peber og bouillon, og lad det hele simre i ca. 40 min. 
Gør courgetter og peberfrugter i stand. 
Skær courgetterne i skiver og peberfrugterne i ringe. 
Rør grønsager og citronsaft i 15 min før retten er færdig.