Logo

Kalkun i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kalkunkød i småstykker
25 g smør
salt og peber
5 dl tomatsaft
1 lille courgette
1 fed hvidløg
1 bundt bredbladet persille
100 g pastaskruer

Rist kødet i smør og krydr med salt og peber.

Hæld tomatsaften over.
Skyl courgetten og skær den i mindre stykker.

Bland courgetten med kødet, rør godt rundt og læg låg på.
Lad retten simre i 40 minutter, smag til med presset hvidløg og drys med hakket persille.
Serveres med den nykogte pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her