Logo

Kalkun i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g kalkunbryst i strimler eller tern
1 gulerod, skåret i strimler
2 forårsløg, skåret i strimler
50 g spidskål, skåret i strimler
100 g blomkål i små buketter
3 spsk soyasauce
2 dl vand eller hønsebouillon
lidt Maizena og vand til jævning
100 g jasmin- eller basmatiris

I en wok eller stor pande steges kalkun og grønsager til alting er sprødt, smages til med soya, salt og peber.
Derpå kommes vand eller hønsebouillon.
Det hele jævnes med lidt Maizena til det får en passende konsistens.
Ris koges og serveres til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?