Logo

Kalkun i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kalkunbryst i strimler eller tern
1 gulerod, skåret i strimler
2 forårsløg, skåret i strimler
50 g spidskål, skåret i strimler
100 g blomkål i små buketter
3 spsk soyasauce
2 dl vand eller hønsebouillon
lidt Maizena og vand til jævning
100 g jasmin- eller basmatiris

I en wok eller stor pande steges kalkun og grønsager til alting er sprødt, smages til med soya, salt og peber.
Derpå kommes vand eller hønsebouillon.
Det hele jævnes med lidt Maizena til det får en passende konsistens.
Ris koges og serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet hummerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rosenkålsgratin - diabetikerSkær et kryds i rosenkålene, der hvor de har siddet på stokken. På den måde forkorter man...
• Hakkebøf med sweet potato fritter og cashewpestoEn god bøf med pommes frites behøver ikke være lig med dårlig samvittighed, uanset om du...
• Engelsk brødpuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os