Logo

Kalkun med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g kalkunbryst
2 spsk olie
Salt
friskkværnet peber
1 dl hvidvin
1 dl hønsebouillon
2 hakkede tomater
1/2 peberfrugt
Basilikum, helst frisk
1,5 dl fløde 9% (fra flaske)

Tilbehør:
200 g frisk pasta
4 lune kuvert flûtes

Brun kødet i olien på alle sider.
Tilsæt vin, bouillon, tomater, peberfrugt og krydderier.
Lad det simre under låg i ca. 25. min., vend kødet et par gange under vejs.
Tag kødet op, tilsæt fløde, smag til og si saucen.
Kuvert flûtes lunes.
Pastaen koges efter anvisningen på indpakningen
Det kan være godt at snøre kødet med bomuldsgarn inden tilberedningen, det gør det nemmere at håndtere ved udskæringen.

Saucen kan evt. jævnes med lidt Maizena.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bengalsk fiskeretEn spændende fiskeret fra der stammer fra Indien. Dette kan da ses på ingredienser som...
• Lange i dildsauce - diabetikerSpis noget godt i aften - og lev et 'lange' og godt liv
• Burgere - en anden slagsDet er ikke kun børn, som er glade for burgere. Her kommer en gammel favorit i en ny...
• Ananassorbet med frugtcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!