Logo

Kalkun med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g kalkunbryst
2 spsk olie
Salt
friskkværnet peber
1 dl hvidvin
1 dl hønsebouillon
2 hakkede tomater
½ peberfrugt
Basilikum, helst frisk
1,5 dl fløde 9% (fra flaske)

Tilbehør:
200 g frisk pasta
4 lune kuvert flûtes

Brun kødet i olien på alle sider.
Tilsæt vin, bouillon, tomater, peberfrugt og krydderier.
Lad det simre under låg i ca. 25. min., vend kødet et par gange under vejs.
Tag kødet op, tilsæt fløde, smag til og si saucen.
Kuvert flûtes lunes.
Pastaen koges efter anvisningen på indpakningen
Det kan være godt at snøre kødet med bomuldsgarn inden tilberedningen, det gør det nemmere at håndtere ved udskæringen.

Saucen kan evt. jævnes med lidt Maizena.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her