Logo

Kalkun med peberfrugtsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g kalkunkød i strimler
½ rød peberfrugt i strimler
½ grøn peberfrugt i strimler
1 løg i strimler
2 spsk olivenolie
1 limefrugt, saften heraf
1 tsk citronpeber
salt
300 g nye små spanske kartofler

Kartoflerne koges og pilles. Grøntsagerne svitses af på hed pande og krydres med limesaft, salt og citronpeber.
Grøntsagerne tages af panden og holdes lune.
Steg nu kødet gylden og krydr det med salt.
Det hele blandes og lunes igennem.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?