Logo

Kalkun med selleripuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g kalkunbryst uden skind og ben
6 stk saltet flæsk
1 løg
1 persillerod
1 mellemstor selleri
25 g smør/margarine
1/2 dl piskefløde
salt
hvid peber

Hak løg og persillerod groft. Læg kalkunbryst i en gryde, kom flæskeskiver over.
Kom de hakkede urter og vand ved.
Kog kødet ved svag varme ca. 45 min.
Hæld af og til suppe over kødet, det skal være mørt, og suppen kogt væk.
Skræl sellerien, skær i tern og damp den i lidt vand.
Pisk mosen med smør og piskefløde, tilsæt salt og peber.
Fjern flæsket, skær kalkunkødet i skiver og server med sellerimos og grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Letsprængt lammestegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med marinerede sommer-grønsagerEn god bøf serveret med sommerligt tilbehør. Det er en stor portion grønsager, som udgør...
• Mørbrad gryde Moo ShuLad familien lave deres egne kinesiske pandekager og server dem til mørbradgryden Moo Shu
• Kræmmerhuse med jordbærkompot og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os