Logo

Lammegryde med linsepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g lammesmåkød
1 spsk olie
1 tsk salt
groftkværnet peber
400 g majroer
persille

Linsepuré
150 g røde linser
3 skiverbacon
3-4 dl vand
1 kvist timian
1 laurbærblad

Linserne skylles i en sigte og drypper af.

Baconen klippes i strimler og svitses 4-5 min. i en gryde.

Linserne tilsættes og svitses med.
Vand, timian og laurbærblad tilsættes og linserne småkoger under låg i ca. 15 min. til de er kogt ud.
Linserne røres igennem med en ske, så de pureres, tilsæt evt. lidt mere vand og smag til med salt og peber.
Kødet skæres i tern, brunes i en gryde i olien og drysses med salt og peber. Majroerne skrabes eller skrælles, halveres og skæres i skiver.
Majroerne kommes i gryden.

Kød og majroer småsteger uden tilsætning af væske i 30-40 min til kødet er mørt.
Drysses med hakket persille og serveres med den varme linsepuré.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her