Logo

Lammegryde med spinat og grillede peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du kan erstatte lammekødet med kalvekød. Grønne blade - og især spinat - spiller en fremtrædende rolle i forebyggelsen af type 2-diabetes, på grund af deres høje indhold af magnesium og fibre.

En herlig nem og lækker gryderet.

 

400 g lammekød i tern

1 rødløg

3 hele stjerneanis

1 hel kanelstang

2 laurbærblade

1 l lammebouillon

2 fed hvidløg

2 gule peberfrugter

2 røde peberfrugter

500 g babyspinat

1 spsk (oliven)olie

salt og peber

*

Steg lammekødet i en gryde.

Tilsæt grofthakket rødløg, stjerneanis, kanelstang, laurbærblade, lammebouillon og fintsnittet hvidløg.

Lad gryderetten koge i 30 minutter, og gør peberfrugterne klar imens.

Skyl peberfrugterne, og fjern kernehusene. Skær dem i grove tern

Sæt en grillpande over varmen, og varm den godt op.

Grill derefter peberfrugterne, så de får farve fra grillen.

Kom de grillede peberfrugter i lammegryden.

Lad retten koge ind, så saucen bliver tykkere.

Hak babyspinaten meget groft, og tilsæt de grønne blade lige inden servering.

Smag til med salt og peber.

Fjern stjerneanis, kanelstang og laurbær fra saucen, og brug krydderierne som pynt.

Tips: Server den gerne med brune ris til. Du kan erstatte lammekødet med kalvekød, hvis du synes.

Det ser ud til, at grønne blade - og især spinat - spiller en fremtrædende rolle i forebyggelsen af type 2-diabetes, formentlig på grund af deres høje indhold af magnesium og fibre.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?