Logo

Kalkun-pande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunkød i strimler
1 ds ananas
rød og grøn peber
champignon
bønnespirer
fløde
olie

Kalkunkødet svitses i lidt olie på panden.

Herefter tilsættes, champignon samt rød og grøn peber.
Dette skal stå og simre til kødet er mørt.
Herefter tilsættes ananas og til sidst bønnespirer.
Det hele overhældes med fløde og koger op til fløde bliver lidt tyk. Serveres direkte fra panden.
Retten serveres med ris der er kogt i bouillon samt hvidløgsflûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?






Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her