Logo

Kalkunpande med pasta og grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kalkunbryst
2 tsk græsk grill- og stegekrydderi
250 g porre
1 spsk olie
1 gang Pasta og Grønt (broccoli, champignon og rød peber)
3 dl hønsebouillon (vand + terning)
1 dl tør hvidvin
1/2 dl fløde
1 tsk majsstivelse

Kalkunbrystet skæres i fingertykke strimler og drysses med græsk grill- og stegekrydderi.
Kalkunstrimlerne svitses i olie på panden i ca. 3 minutter.
Porrerne renses og skæres i tynde ringe.
Porreringene svitses med i 1 minut. Kalkun og porer tages af panden.
Den frosne pastablanding svitses på panden i 3 minutter.
Kalkun og porre blandes i. Bouillon og hvidvin hældes ved.
Fløde og majsstivelse røres sammen, og retten jævnes.
Smages til med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingebryst med ristet kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas- og boller i karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam på Romsersk maner - Abbacchio alla RomanaDette er måde hvorpå du laver lam på Romsersk maner også kaldet Abbacchio alla Romana.
• Jordbærtærte med chokolade- og jordbærcremePrøv at lave denne sommerlige tærte med masser af jordbær og både chokolade- og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os