Logo

Kalkunpie med råkost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
50 g smør
½ dl grahamsmel
1 ½ dl hvedemel
50 g reven ost
1 sammenpisket æg

Fyld:
300 g kogt kalkunkød skåret i strimler
2 små løg skåret i ringe
2 gulerødder, revet groft
1 stk porre skåret i tynde ringe
25 g margarine
3 spsk hvedemel
3 dl kalkunsuppe eller mælk
timian

Dejen æltes sammen, stilles koldt ca. 1 time.
Grønsagerne svitses i margarine, hvedemel drysses over, væsken hældes i
under omrøring.
Koges igennem, smages til med salt, peber og timian.
Kalkunkødet vendes i. Kommes i en smurt tærteform.
Tærteformen pensles i kanten med sammenpisket æg.
Dejen rulles ud og lægges hen over som låg.
Pensles, prikkes med en gaffel eller ridses.
Bages ved 200°C i ca. 20 minutter.


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?