Logo

Kalkunpie med råkost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej:
50 g smør
1/2 dl grahamsmel
1 1/2 dl hvedemel
50 g reven ost
1 sammenpisket æg

Fyld:
300 g kogt kalkunkød skåret i strimler
2 små løg skåret i ringe
2 gulerødder, revet groft
1 stk porre skåret i tynde ringe
25 g margarine
3 spsk hvedemel
3 dl kalkunsuppe eller mælk
timian

Dejen æltes sammen, stilles koldt ca. 1 time.
Grønsagerne svitses i margarine, hvedemel drysses over, væsken hældes i
under omrøring.
Koges igennem, smages til med salt, peber og timian.
Kalkunkødet vendes i. Kommes i en smurt tærteform.
Tærteformen pensles i kanten med sammenpisket æg.
Dejen rulles ud og lægges hen over som låg.
Pensles, prikkes med en gaffel eller ridses.
Bages ved 200°C i ca. 20 minutter.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jellied lumpfishEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt kaninleverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanin med urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift for fin fløde-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os