
Det ser godt ud og samtidig er det dejligt krydret: Kalkunterninger og cherrytomater stukket på rosmarinstilke og stegt gyldenbrune 
 
1 løg
300 g kalkunfilet
12 cherrytomater
4 stilke rosmarin 
salt og peber 
2 spsk (oliven)olie til at stege i
1½ dl grønsagsbouillon 
*
A. Løget skæres i fine terninger. 
Kalkunfilet skæres i 12 terninger. 
I terningerne og i 12 cherrytomater bores der huller med et træspid. 
Derefter stikkes 3 terninger kalkun og 3 cherrytomater hver på 4 stilke rosmarin.
Der krydres med salt og peber. 
Svits spiddene et øjeblik i 2 spsk varm olie på alle sider. 
B. Spiddene lægges på et ildfast fad. 
De steges i den forvarmede ovn ved 200˚C i 10 minutter (varmluft 180˚C). 
Løgene steges et øjeblik i stegeskyen. 
Derefter hældes 1½ dl grønsagsbouillon i panden, og det hele koges ind uden låg i 3-4 minutter. 
Kom 1-2 tsk saucejævner til brun sauce i. 
Serveres til spiddene. 
Pr. portion: 37 g protein, 12 g fedt, 5 g kulh. = 274 kcal 1147 kj