Logo

Kalkunblanquette med mango og sorte ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kalkunkød i tern
½ mango, skrællet og skåret i tern
3 forårsløg i mindre stykker
100 g sorte ris fra Thailand (der kan også anvendes vilde ris)
3 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
½ løg, stukken med 2 nelliker
5 hele peberkorn
salt og peber
Maizena

Risene skylles godt og koges ca. 45-50 min.
Kalkunkødet koges mørt i bouillonen sammen med løg og peberkorn.
Koges ca. 25 min. og skummes under kogningen. Kødet tages op.
Løg og peberkorn fjernes.
Bouillonen koges ind til det halve, tilsættes piskefløde, koges op og jævnes med Maizena.
Tilføj mango og forårsløg og kog atter et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Server med sorte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her