Logo

Kalkunboller i frikasse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g hakket kalkunkød
salt og peber
1 lille æg
1 spsk havregryn
1/2 squash, i tern
2 stængler blegselleri, fintskåret
1 gulerod i tern
25 g smør
1 spsk hvedemel
1 1/2 dl piskefløde
1/2 bdt håndplukket dild
400 g kartofler

Kødet røres med salt, peber, æg samt gryn.
Kartoflerne sættes over at koge.
Farsen formes som boller og koges ved meget svag varme i letsaltet vand ca. 10 min. Tages op. I lille gryde steges grønsager af i lidt smør. Drysses med hvedemel og røres godt igennem.
Tilsættes 1 dl væde fra bollerne samt piskefløde.
Koges igennem og smages til med salt og peber.
Inden servering røres dild i.
Serveres med kogte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lam i carry med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karpe på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med hønseragoutNyd en let og særdeles velsmagende ret: klassisk hønseragout i sprøde tarteletter
• Tiramisu med frugt – portionsanrettetUdgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os