Logo

Kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kalkunbryst
2 spsk dijonsennep
4 spsk hvidvinseddike / kryddereddike
masser af hvidløg

Tilbehør.
1 grøn peber
1 bdt forårsløg
1-2 løg el. rødløg
1 squash
1 dåse flåede tomater
1-6 fed hvidløg
2 tsk oregano og karry
grønsagsbouillon

Kalkunbrystet lægges i lagen ca. 1 døgn.
Lægges i et ovnfast fad med masser af lage ovenpå, drysses med salt, evt. tilsættes lidt vand ved brystet.
Steges i en 200°C varm ovn i 45 min.
Som tilbehør laves en blanding af forårsløg i små stykker, løg el. rødløg i ringe, squash og peber i grove tern og flåede tomater.
Hvidløg presses og tilsættes efter behag, sammen med krydderierne.
Alle grønsagerne på nær tomaterne, svitses i bouillon i en gryde eller sauterpande til de er møre men med bid i, derefter tilsættes tomaterne og retten smages til med krydderierne
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret nakkestegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksebov og rabarberdessert med ingefærOksebov er en kødudskæring, der skal have lang tid for at blive mør. Det søde punktum er...
• Lun rabarbertærte med jordbær på mandelbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!