Logo

Kalkunfad med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

4 kalkunschnitzler
saft af ½ citron
1-2 løg i skiver
250 g champignon - 1 bakke - renset og i skiver
1-2 fed hvidløg, presset
masser af grofthakket persille
25 g margarine
meljævning lavet i letmælk

* Tilberedning

Kalkunschnitzlerne dryppes med citronsaft og marinerer i ½ time. 
Tørres i køkkenrulle og brunes hurtigt på en hed pande i den halve mængde fedtstof og lægges i ovnfast fad.
Løg brunes i resten af fedtstoffet og der tilsættes champignon, hvidløg og persille som damper med.
Hældes evt. over i en gryde med letmælken og koges i gennem.
Herefter jævnes og der smages til med salt og peber.
Hældes over schnitzlerne og disse sættes i ovnen ved 200 ºC i ca. 30 minutter.
Hertil serveres ris, bulgur eller kartofler og en god råkost.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her