Logo

Kalkunfilet, bagt, med citron og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem ret i ovn med kalkunfilet, bagekartofler omviklet med kalkunbacon og cherrytomater. Kalkunbacon er lidt sundere end normalbacon. da der ikke er lige så meget fedt i. Og så kan man jo godt rulle en ekstra skive bacon om kartoflen!

 

1 fed hvidløg
4 stk bagekartofler
0,8 spsk ingefær, friskrevet
1 stk citron
4 stk timiankviste
200 g kalkunbacon
600 g kalkunfilet
1 stk cherrytomater, lille bakke

Fileten brunes af og drysses med timian, citronskal og revet ingefær og krydres med salt og peber.
Kartoflerne vaskes, skæres i både og rulles i hakket kalkunbacon og
hvidløg og lægges i ovnfast fad sammen med fileten og cherrytomater.
Retten bages ved 200ºC i 30 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her