Logo

Kalkunfilet med tunsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kalkunmørbrad
2 dl grønsagsbouillon
1 spsk olivenolie
2 blade frisk salvie

Tunsalsa:
1 dåse tun naturel
3 ansjoser
100 g mayonnaise
2 spsk afdryppede kapers
salt og peber
citronsaft

Bring bouillon, olivenolie og salvieblade i kog, læg kalkunkødet i og dæmp varmen.
Lad kødet koge sagte 10 minutter under låg.
Blend væden fra tunfisk med ansjoser og 2 spsk af kogelagen.
Tilsæt mayonnaise og smag til med kapers, salt og citronsaft.
Skær kalkunkødet i skiver og kom saucen over.
Grønne bønner og brød passer til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrygryde i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Terrine af perlehøne med agen svesker og morklerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret flankestegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hytteost med råsyltEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os