Logo

Kalkungryde med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunbryst
100 g rødløg
½ dl olie
3 peberfrugter
1 tsk karry
2 dl hvidvin
1 dl kraftig hønsebouillon (bouillonterning + vand)
evt. Maizenamel

Tilbehør:
300 g frisk spinatpasta
250 g broccoli
4 gulerødder
8 cherrytomater
100 g østershatte
½ dl olie

Rødløgene skæres i tynde både.
Kalkunbrystet og peberfrugterne skæres i strimler.
Det hele ristes af på en varm pande i olien, karry tilsættes og ristes af sammen med urterne.
Derefter hældes hvidvinen og bouillonen på og koges op, til sidst tilsættes fløden og det hele koges ned til det har jævnet sig selv.
Brug eventuelt lidt Maizenamel udrørt i lidt koldt vand.

Tilbehør:
Broccolien skæres ud i små buketter og blancheres, østershattene deles i mindre stykker og ristes med cherrytomaterne let i olien. Gulerødderne skæres i skiver og koges let, må gerne være sprøde, den friske pasta koges let.

Anretning:
Pastaen lægges i bunden af tallerkenen sautéen lægges midt på det hele, pyntes af med tomaterne, broccolien og gulerodsskiverne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her