Logo

Kalkungryde med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g små skalotteløg
100 g gulerod
100 g porrer
700 g kalkunbryst i tern
25 g olie
1 1/2 tsk tørret estragon
1 tsk salt
friskkværnet peber
2 1/2 dl vand
1 grønsagsbouillonterning
3 1/2 dl syrnet fløde 9%
2 1/2 spsk hvedemel
 
Klargør gulerødder og porrer.
Skær rod og top af skalotteløgene.
Kom løgene i en skål med kogende vand.
Lad dem stå et kort øjeblik og pil den bløde skal af.
Kom fedtstof i en sauterpande og varm den op.
Svits først kødet i 2 minutter, (det skal ikke brunes).
Derefter kommes grønsagerne i og svitses med et par minutter.
Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon og kog ved svag varme og under låg i ca. 10 minutter.
Rør melet ud i lidt af den syrnede fløde og tilsæt resten af mælkeproduktet.
Kom blandingen i retten under omrøring.
Lad retten koge et par minutter og smag den til med salt og peber.
Server løse ris til kalkungryden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbradgryde 2006En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsbombe med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagt torsk med rødbedesalat og baconOvnbagning af fisk er en skånsom nem måde at tilberede fisken på, så den stadig er saftig....
• Marengshjerter med vanilleis og hindbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os