Logo

Kalkungryde med squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunbryst i tern
20 g smør
1 hakket løg
1 squash i tern
2 dl tomatpuré
2 dl hønsebouillon
1 tsk paprika
1 tsk oregano
1 dl fløde jævning
salt, peber
 
Svits kødet i smørret.
Tilsæt løg og squash og svits det med.
Tilsæt tomatpuré, bouillon, paprika og oregano og kog det hele sammen under låg 15 min.
Tilsæt fløde, jævn evt. saucen og smag gryderetten til med salt og peber.
Tilbehør: ris eller pasta og dampet broccoli

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her