Logo

Kalkungryde med vintergrønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g kalkunsmåkød
1 lille knoldselleri
250 g champignon
2 store madæbler
frisk timian
1 knsp. hvedemel
¼ l. æblejuice
¼ l. piskefløde
50 g grofthakkede valnøddekerner
olivenolie
smør
 
Tilbehør: løse ris eller kartoffelmos
 
Sellerien skrælles og skæres i stave, champignon skæres i kvarte og æblerne skæres i både.
Småkødet svitses grundigt i olie og smør, drysses med lidt hvedemel og tages så fra panden.
Grønsagerne svitses hver for sig.
Sellerierne skal have små 5 min.
Champignon og æbler lidt kortere tid.
Æblejuice koges ned til det halve i en tykbundet gryde.
Fløden kommes ved sammen med timianblade og koger et par min. til det begynder at tykne let.
Grønsager og kalkunsmåkød kommes i sammen med valnødderne og retten snurrer 10 min.
Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her