Logo

Kalkunlår med citron og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kalkununderlår
50-75 gram smør
Skallen af 1/2 citron
4 fed hvidløg
Salt, peber
 
Smør, hvidløg og citron blendes sammen til citron-hvidløgssmør.
Lad det evt. stå en times tid, så smagen fra citron og hvidløgsstykkerne
trækker ud i smørret.
Lav to lommer mellem skindet og kødet på hvert kalkunlår. kom
citron-hvidløgsmør i lommerne, ca. 1-1 1/2 tsk i hver lomme.
Drys lårene med salt og peber.
Læg dem i en stegepose, og læg et par klatter af det tiloversblevne
smør ved siden af lårene i posen og luk posen.
Klip et hjørne af posen og læg posen i et ovnfast fad.
Steges i ovnen i ca. 45 minutter ved 200ºC.
Serveres med flûtes, pasta og/eller salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændende kærlighed med grøn mosKøb et stykke god, tørsaltet bacon til denne gode klassiker. Kartoffelmosen er "lettet"...
• Mors squashfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dybstegt makrel med persille-chili pestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk frugtsalat (Macedonia di frutta)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os