Logo

Kalkunsauté med rösti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kalkunbryst skåret i strimler
olie til stegning
150 g champignon, hakket
½ finthakket løg
½ tsk paprika
hvedemel
1 dl hønsebouillon
1 ½ dl piskefløde
salt og peber
2 store skrællede bagekartofler

Det strimlede kalkun steges på meget varm pande under stadig omrøring.
Når det er brunet af på alle sider, tages det af panden.
Krydres med salt og peber.
På samme pande steges nu champignon og løg let møre.
Drysses med paprika og hvedemel.
Tilsættes bouillon og koges igennem.
Tilsættes piskefløden og koges jævn.
Kartoflerne rives på råkostjern.
Kartoffelmassen steges til en pandekage på begge sider i pande og krydres.
Umiddelbart inden servering vendes kalkunstrimlerne i og varmes let igennem.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her