Logo

Kalkunschnitzel med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunschnitzel med ingefær

Det behøver ikke altid at være steg om fredagen; Med spidskål og cherrytomater bliver de enkle kalkunschnitzler til en letvægter, også velegnet til søndagsbrug

Til 4 portioner; Tilberedning: 30 min.

Mettes mad 31-5

30 g ingefær, frisk

1 hvidløgsfed, presset

½ tsk stødt sort peber

4 spsk sojasauce

4 kalkunschnitzler (à 180 g)

1 spidskålshoved (ca. 500 g)

150 g cherrytomater

olie

salt og peber

2 spsk frisk koriander, hakket (eller bredbladet persille)

*

A. Frisk ingefær skrælles, rives fint og blandes med presset hvidløgsfed, ½ tsk stødt sort peber og 4 spsk sojasauce.

Kalkunschnitzler gnides med blandingen og marineres ½ time i køleskabet.

Spidskålshovedet gøres i stand, skæres i kvarte, og den hårde stok fjernes.

Kålen skæres i ca. 2 cm brede strimler.

Cherrytomater skylles og tørres.

B. 3 spsk olie varmes op på en sliplet-pande.

Kødet duppes tørt, men gem marinaden.

Kødet brunes 1-2 minutter på begge sider og lægges i et gratinfad.

Det steges i den forvarmede ovn ved 180˚C (varmluft 160˚C) i 12-17 minutter.

2 spsk olie varmes op på panden.

Spidskålen steges 3-4 minutter under omrøring.

C. Marinaden og tomaterne kommes ved spidskålen og koges op.

Det smages til med salt og peber og anrettes med kødet og hakket frisk koriander.

Pr. portion: 47 g protein, 15 g fedt, 4 g kulh. = 342 kcal - 1429 kj
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her