Logo

Kalkunschnitzel med løse ris og varm karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunschnitzel med løse ris og varm karrysauce

25 g smør
4 kalkunschnitzler (ca. 500 g)
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Varm karrysauce:
3 ½ dl fraiche 9%
1 spsk hvedemel
1 æble i meget små tern, fx coxorange (ca. 50 g)
2 spsk finthakket løg
1 spsk sød finthakket mangochutney
½ tsk ostindisk karry
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør: løse ris

Lad smørret gyldne i en pande ved kraftig varme og brun schnitzlerne i ca. 1 ½ min. på hver side.

Skru ned til svag varme og steg schnitzlerne i ca. 2 min. V

end dem 1-2 gange, mens de steges færdige.

Drys schnitzlerne med salt og peber og læg dem i et varmt fad.

Dæk med alufolie og lad dem hvile i ca 10 min, fx oven på gryden med ris.

Varm karrysauce: Rør syrnet fløde 9% og mel sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt æble og løg, mangochutney og karry og varm saucen op under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 3 min.

Smag den til med salt og peber.
Ved serveringen: Anret risene i et fad og læg schnitzlerne herpå.

Server karrysaucen i en skål ved siden af.

Tips: Syrnede produkter der også kan anvendes til saucen: Cremefraiche 18% (tilsat 1 spsk hvedemel), cremefraiche 38% og lige dele af cremefraiche 18 og 38%. - Fryseegnet: Ja, saucen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her