300 g  kalkunkød i strimler
2 ½ dl  piskefløde
2 fed hvidløg
½ dl  hvidvin (og lidt til kokken)
6-8 cherrytomater
 lidt sorte oliven
 olivenolie
 salt og peber
2 spsk  Dijonsennep
 friskrevet parmesan
200 g  pasta (fx penne)
Opvarm lidt olivenolie i en mellemstor gryde og brun kalkunkødet godt på alle sider.
Tilsæt presset hvidløg og lad det svitse med helt kort. 
Hæld hvidvin i gryden og lad den koge næsten bort. 
Nu tilsættes fløden og sennepen. 
Retten skal simre stille og roligt i ca. 20 minutter. 
Smag til med salt og peber og tilsæt halverede cherrytomater, de skal blot lige varmes igennem. 
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og server den sammen med saucen og revet parmesan. 
Kast et par oliven ved.