Dej: 
2 dl hvedemel 
1 dl grahamsmel 
50 g smør 
1 dl hytteost eller kvark 
Fyld: 
3 dl letmælk 
3 æg 
1 tsk dijonsennep 
¼ tsk friskkværnet sort peber 
250 g røget kalkun i tern 
½ lille finthakket løg 
2 tomater i tern 
2 spsk hakket frisk basilikum 
1 dl reven mager ost 
Dej: 
Kør hvedemel, smør og hytteost i foodprocessoren til en dej, tilsæt evt. lidt 
vand, stil dejen tildækket i køleskab ca 15 min. 
Sæt ovnen på 200°C. 
Rul dejen ud mellem to stykker plastfolie og tryk den ud i en usmurt tærteform, tryk kanten godt til, prik bunden med en gaffel. 
Bag nederst i ovnen ca 10 min, til dejen har fået lidt farve. 
Fyld: 
Pisk imens mælk, æg, sennep og sort peber sammen i en skål. 
Fordel kalkunkødet over den forbagte bund, drys løg og tomater over, og hæld æggemassen på. 
Drys med basilikum og ost. 
Bag tærten nederst i ovnen ca 45 min, eller til fyldet i tærten har sat sig.