Logo

Kalkuntærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bund:
250 g hvedemel
65 g smør
1 lille æg
7 g salt
1 dl vand

Fyld
400 g kalkunkød
4 porrer
2 gulerødder
31/2 dl mælk
31/2 dl pasteuriserede æg eller 4 hele æg
salt og peber
paprika
reven ost - gerne Gruyere

Tærtebund:
Alle ingredienser arbejdes godt igennem til en fast dej, som stilles til
afkøling (enten natten over i køleskab eller 1 time i fryseren).
Dejen udrulles og en tærteform beklædes med dejen.

Fyld:
De godt rensede porrer skæres i tynde skiver og gulerødderne rives.
Kalkunkødet skæres i små tern og svitses få minutter i en gryde i lidt olie.
Grøntsagerne tilsættes og snurrer sammen med kødet - højst 5 minutter.
Krydderierne tilsættes.
Blandingen hældes i smørsmurte, dejbeklædte tærteforme.
Æg og mælk piskes sammen og hældes over.
Drys med reven ost og bag ved ca. 200°C i ca. 25 minutter.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indisk gryderetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash, bagt - 26 fedt %Lækker måde at lave sqaush på som tilbehør til for eksempel kød. Her er retten lavet med...
• Kalvekødsruller, fyldte + Flødebolle-isFarseret kød kan alle lide - disse farsfyldte kalvekødsruller er derfor en sikker succes....
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!