Logo

Kalkuntærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
250 g hvedemel
65 g smør
1 lille æg
7 g salt
1 dl vand

Fyld
400 g kalkunkød
4 porrer
2 gulerødder
31/2 dl mælk
31/2 dl pasteuriserede æg eller 4 hele æg
salt og peber
paprika
reven ost - gerne Gruyere

Tærtebund:
Alle ingredienser arbejdes godt igennem til en fast dej, som stilles til
afkøling (enten natten over i køleskab eller 1 time i fryseren).
Dejen udrulles og en tærteform beklædes med dejen.

Fyld:
De godt rensede porrer skæres i tynde skiver og gulerødderne rives.
Kalkunkødet skæres i små tern og svitses få minutter i en gryde i lidt olie.
Grøntsagerne tilsættes og snurrer sammen med kødet - højst 5 minutter.
Krydderierne tilsættes.
Blandingen hældes i smørsmurte, dejbeklædte tærteforme.
Æg og mælk piskes sammen og hældes over.
Drys med reven ost og bag ved ca. 200°C i ca. 25 minutter.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her