Bund: 
250 g hvedemel 
65 g smør 
1 lille æg 
7 g salt 
1 dl vand 
Fyld 
400 g kalkunkød 
4 porrer 
2 gulerødder 
31/2 dl mælk 
31/2 dl pasteuriserede æg eller 4 hele æg 
salt og peber 
paprika 
reven ost - gerne Gruyere 
Tærtebund: 
Alle ingredienser arbejdes godt igennem til en fast dej, som stilles til 
afkøling (enten natten over i køleskab eller 1 time i fryseren). 
Dejen udrulles og en tærteform beklædes med dejen. 
Fyld: 
De godt rensede porrer skæres i tynde skiver og gulerødderne rives. 
Kalkunkødet skæres i små tern og svitses få minutter i en gryde i lidt olie. 
Grøntsagerne tilsættes og snurrer sammen med kødet - højst 5 minutter. 
Krydderierne tilsættes. 
Blandingen hældes i smørsmurte, dejbeklædte tærteforme. 
Æg og mælk piskes sammen og hældes over. 
Drys med reven ost og bag ved ca. 200°C i ca. 25 minutter.