Logo

Kalkunsylte med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 peberkorn, hele sorte
1 løg
6 spsk olivenolie
1 timiankviste
2 gulerødder
1 porrer
8 laurbærblade
1,5 spsk Dijon sennep
600 g kalkunoverlår
1 fennikel
12 blade husblas
1 l. suppe
¼ knoldselleri
1,5 spsk citronsaft
1 spsk estragoneddike

Snit løg og fennikel groft.
Dæk kalkunoverlåret med vand og kog det sammen med laurbærbladet, peberkorn, timian, løg og fennikel.
Kog kødet i ca. 1 time til det er mørt.
Skær kødet i stykker af 1-2 cm.
Udblød husblas i koldt vand i 5 minutter.
Opløs husblas i lidt af den varme suppe og bland det med resten af suppen i alt 1 liter.
Si suppen over kødet, hæld det i en form og stil den koldt for natten.
Rodfrugterne skæres i tynde strimler med en kartoffelskræller og gives et hurtigt opkog før de tilsættes dressingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her